header

Utopenci

Kategorie receptů utopenci


Utopenci s hořčicí a česnekem



15 buřtů2 lžíce nastrouhané mrkveplnotučná nebo francouzská hořčice3-4 bobkové listy6-8 kuliček nového koření hrstka (kolem 40 kuliček) celého pepře2 nastrouhané (či na plátky nařezané) feferonkypřípadně 3 lžičky koupených mletých feferonek

Utopenci se zelím



špekáčkychilli kořenícibulekysané zelíNálev: 1/2 l octa, 1/4 l vody, 20 x cukerin, 4 kuličky nového koření, 4 kuličky celého pepře, 4 bobkové listy, 1 lžička soli

Fajnšmekrovi utopenci



2 kg špekáčků1,5 kg cibule10 kyselých okurek2 sterilované kapie (popř. feferonky)0,65 l vody0,5 l octa1/2 sáčku Deka na okurky

Utopenci z gothaje s cibulí



Gothajský salám 2 kg cibule 6 ksocet 3/4 litrupepř mletýbobkový listsůl a podobně

Utopenci v pivním nálevu



1 sklenice černého piva buřtybobkový listchilicibulepepřsůl

Utopence Klasik



M N O Ž S T V Í do zavařovací láhveŠpekáčkyCibulevodaocetkuličky pepřemletý pepřfeferonka

Rychlí utopenci



1/2 kg točeného salámu či špekáčků4 cibulelák: 4 lžíce octa 4 lžíce oleje 4 lžíce plnotučné hořčice 4 lžíce worchesteru 4 lžíce kečupu 8 lžic vody 1/2 lžičky chilli sůl, pepř, špetka sladké papriky- vše se povaří, až vznikne hladká hmota

Pikantní utopenci 1



nakrájené špekáčky nebo kabanosnakrájená cibule na kolečka15 lžic vody, 5 lžic octa4 lžíce worcesteru4 lžíce oleje2 lžíce hořčice1 bobkový list

Domácí utopenci



1 balíček Deka (přípravek k nakládání okurek a zeleniny)porcelánový či kameninový hrnec o obsahu něco přes 2 litry 1,5 l vody0,5 l octa400-500 g cibule20 špekáčků (což je něco přes kilo, ale nálev stačí do 2 kg)6 kuliček nového koření

Extra utopenci



buřty či špekáčky 20 kscibule (mnoho)sklenice steril. paprikysklenice dlouhých feferoneksklenice kulatých feferoneksklenice kyselých okurek1 l octu

Zobrazuji 1 až 10 z 14 (celkem stran 2)